HTML

Népsport

Friss sporthirek.

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Hiddink a Chelsea új edzője

2009.02.11. 15:36 NUMB3R

Hivatalosan is a holland Guus Hiddink lett az angol elsőosztályú Chelsea vezetőedzője - jelentette be szerdán a londoni klub. Hiddink az év végéig irányítja a Kékeket, mellette párhuzamosan továbbra is marad az orosz válogatott szövetségi kapitánya.

 
A klub közlése szerint a 62 éves mester még a héten találkozik a játékosokkal, a hétvégi, Watford elleni FA kupa meccsen még csak megfigyelő lesz, de jövő héttől övé a szakmai irányítás.

Hiddink kinevezése nem volt váratlan, hiszen közeli jó barátja a Chelsea tulajdonosának, az orosz Roman Abramovicsnak. Egyebek mellett az orosz olajmágnás finanszírozza Hiddink munkáját az orosz válogatott élén. Korábban Hiddink azt mondta, szívesen lenne a Chelsea edzője, mert így tudna valamit viszonozni abból, amit Abramovics tett az orosz fociért. A jó barátok mindig kisegítik egymást, most én is azt teszem, ha elmegyek a Chelsea-hez - nyilatkozta az egyik holland rádiónak.

A Chelsea hétfőn menesztette az eddigi menedzsert, a brazil Luis Felipe Scolarit. A döntést azt követően hozták meg, hogy a hétvégén csak 0-0-t játszottak otthon a Hull ellen, amivel visszacsúsztak a bajnoki tabella negyedik helyére, hétpontos hátrányba kerülve a címvédő Manchester Uniteddel szemben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepsport.blog.hu/api/trackback/id/tr92937048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása