HTML

Népsport

Friss sporthirek.

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Nem maradt támogatók nélkül Talma

2009.02.22. 11:07 NUMB3R

Talmácsi Gábor menedzsmentje némileg pontosította azokat a híreket, melyek szerint a magyar motoros mögül kiszálltak a szponzorok.

A Faster Management LLC. közleménye szerint igaz, hogy néhány partnerükkel nem folytatódik az együttműködés, ennek elsődleges oka pedig a pénzügyi világválság. "Azonban több cég is támogatásáról biztosította a magyar motorost, akiknek ezúton is köszönetet szeretnénk mondani. A MOL Nyrt. maradt továbbra is Talmácsi főszponzora, kommunikációs partnere a T-Mobile, és együttműködő partnerei: a Henkel Magyarország, a Dreher Sörgyárak Zrt és az OBSERVER Médiafigyelő Kft." - áll a közleményben.

A menedzsment tárgyalásokat folytat még további együttműködési lehetőségekről és mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövőben is maximális színvonalon lássa el feladatait, képviselje világbajnok motorversenyzőnket és a vele együttműködő partnereket.

Gabor Talmacsi by T.Tanabe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepsport.blog.hu/api/trackback/id/tr12958022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása