HTML

Népsport

Friss sporthirek.

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Izraeli kézbe kerülhet a Steaua

2009.03.02. 21:04 NUMB3R

Ötvenmillió eurót ajánl a vevő, nyolcvanat kér a tulajdonos. A tárgyalás elkezdődött. Szombat este Gigi Becali otthonában kezdődött az egyezkedés a bukaresti futballklubért, amelyről tulajdonosa korábban egyszer azt mondta, hogy az első jelentkezőnek eladná ötvenmillióért.
 
Pénteken azonban azt nyilatkozta, hogy soha nem válna meg tőle, mert az élete részét képezi. Tegnap viszont robbant a bomba: egy izraeli üzletember, Shon Mekyten vételi ajánlatot tett, és Gigi Becali nem utasította el. Az utóbbi időben egyre többen követelték Becali távozását, ő pedig megelégelte, hogy „én fizessek, és mégis engem szidjanak mindenért".
A juhászból lett üzletember azt mondta, ha megválik a Steauától, azonnal megvásárol egy másik első ligás klubot, és egy éven belül bajnokságot nyer vele. Shon Mekyten vagyona saját állítása szerint 4 milliárd euró.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7976265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása